Eduro_uutiskirje
UUTISKIRJE 2 / 2024

Eduron palvelut Lappilaisille

Vuosi 2024 Edurolla on alkanut yhteistyömerkeissä! Eduro tuottaa Lapin hyvinvointialueelle työtoimintaa, Eduro jatkaa kilpailutuksen jälkeen NUOTTI-palveluntuottajana Kelalle sekä asiakastyö Rovaniemen kaupungin kanssa toteutettavassa INEEN-hankkeessa on alkanut.

Yhteistyösopimus Redun kanssa edistää erityisen tuen, ohjauksen ja tukitoimien palveluita


  Sopimuksella edistetään erityisen tuen, ohjauksen ja tukitoimien palveluita siten, että palveluiden avulla tuetaan opiskelijoiden ammatillisen tutkinnon suorittamista sekä ehkäistään opintojen keskeyttämistä. Eduro-säätiölle ohjattaville opiskelijoille tarjotaan tukea ja ohjausta opintojen suorittamiseen Eduron vaihtoehtoisissa oppimisympäristöissä, joihin opiskelijan opinnot räätälöidään. Sopimus on allekirjoitettu 4.12.2023 ja se on voimassa toistaiseksi.

  Ineen-hankeen työntekijät Tiina Rantalankila ja Marjo Kulppi-Kekkonen

  Asiakastyö INEEN-hankkeessa on alkanut!

  INEEN- hanke on aloittanut palveluohjauksen Rovaniemen työllisyyspalveluiden asiakkaille. Palveluohjauksen aluksi käydään keskustelua asiakkaan elämäntilanteesta, toiveista ja tavoitteista. Hankkeen tavoitteena on tiivistää pitkään työttömänä olleiden palvelujärjestelmässä toimivien viranomaisten ja palveluntuottajien välistä yhteistyötä siten, että vaikeasti työllistyvien asiakkaiden palvelutarpeet voidaan tunnistaa ja kohdata paremmin.

  NUOTTI-valmennus Edurolla jatkuu

  Eduro jatkaa Kelan palvelutuottajana Nuotti-valmennuksessa. Nuotti-valmennus on valtakunnallisestikin vaikuttavaksi todettu yksilöllinen kuntoutus 16-29- vuotiaille joilla on alentunut toimintakyky ja opinnot ovat keskeytyneet tai vaarassa keskeytyä.

  Osaaminen vaatii jatkuvaa uuden oppimista


  Eduro säätiön asiantuntijat ovat koulutustaustaltaan hyvin monipuolinen joukko ja osaamista täydennetään työnohessa jatkuvasti.

  Korttikoulutukset

  10.4.2024 järjestettävä Sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutus on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveysalalla työskenteleville henkilöille. Se antaa työntekijälle valmiudet onnettomuuksien ennaltaehkäisyyn ja oikeaan toimintaan onnettomuustilanteessa. Kurssi on yksipäiväinen ja kortti voimassa 5 vuotta.

  Olemme teitä varten!

  Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne parhaiten sopivat palvelut!


  Riitta Harmanen, toimitusjohtaja
  riitta.harmanen@eduro.fi
  p. 044 713 9447

  Pirjo Palojärvi, palvelupäällikkö
  pirjo.palojarvi@eduro.fi
  p. 040 185 1532
  Voimio
  Tiimiö
  Toimio
  Suuntio
  facebook instagram youtube 
  211119_Eduro_logo_slogan_sininen_RGB