Eduro_uutiskirje
UUTISKIRJE 8 / 2023

Eduron palvelut Lappilaisille

Tervetuloa tutustumaan syksyn toimintaamme!

Eduron tutustumiskäynnit jatkuvat Kairatien toimipisteellä perjantaina 18.8.2023 klo 11:15
Ennakkoilmoittautumista ei tarvitse, vaan voit saapua suoraan paikalle osoitteeseen Kairatie 75, A-rakennus, sisäänkäynti 1.
Lämpimästi tervetuloa!

Kysy palvelutarjonnastamme

Ole yhteydessä, kun tarvitset lisätietoa palvelutarjonnastamme, ohjausta palvelujemme piiriin hakeutumiseen tai kun haluat jättää yhteydenottopyynnön. Sähköpostiviestit voi laittaa osoitteeseen info@eduro.fi
Olemme avoinna maanantaista perjantaihin 8.00 – 14.00 ja meidät tavoittaa myös puhelimitse 0207 109 320.

Työkokeilun kautta palkkatukityöhön

Haluatko päästä kokeilemaan työelämää ohjatusti ja tuetusti? Hakeudu Eduro-säätiölle työkokeiluun, jonka aikana kartoitetaan sinun osaamisesi, kiinnostuksesi kohteet ja henkilökohtaiset vahvuutesi.

Työkokeilujakson jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä palkkatukityöhön, jos TE-toimisto arvioi työttömyyden johtuvan ammatillisen osaamisen puutteista ja palkkatuetun työn parantavan Sinun ammatillista osaamistasi ja mahdollisuuksiasi työllistyä avoimille työmarkkinoille.
Mikäli kiinnostuit, niin ole yhteydessä Esa Keskipoikelaan, puhelin 040 527 6594 tai laita sähköpostia esa.keskipoikela@eduro.fi

Eduron ryhmätoiminta

Eduro-säätiö tuottaa asiakkailleen monipuolisia ryhmäpalveluita ja asiakkaan kokemus osallisuudesta on merkittävä hyvinvoinnin osatekijä ja sen edistäjä. Ryhmäpalvelut vahvistavat asiakkaan mahdollisuuksia vaikuttamiseen ja osallisuuteen sekä turvaa heidän kiinnittymistänsä yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Blogi: Oikean työtehtävän ja työntekijän kohtaaminen vaatii työkaluja

"Työelämässä ja rekrytointikäytänteissä ei välttämättä tunnisteta tai osata huomioida erilaisten työnhakijoiden tilanteita, jolloin tiettyihin työtehtäviin sopivaa tekijää ei löydetä vaikka sellaisia olisi."
Lue lisää päättyneen ”Osatyökykyiset osana avoimia työmarkkinoita (ESR)” -hankkeen kehittämästä täsmärekrytoinnin toimintamallista ja ota vinkit käyttöösi!

Olemme teitä varten!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne parhaiten sopivat palvelut!


Riitta Harmanen, toimitusjohtaja
riitta.harmanen@eduro.fi
p. 044 713 9447

Marika Ravelin, palvelupäällikkö Voimio
marika.ravelin@eduro.fi
p. 044 714 6252

Pirjo Lehtola, palvelupäällikkö Toimio & Tiimiö
pirjo.lehtola@eduro.fi
p. 040 185 1532
Voimio
Tiimiö
Toimio
Suuntio
facebook instagram youtube 
211119_Eduro_logo_slogan_sininen_RGB