fbpx

Eduro tarjoaa tukipalveluita koteihin

9.11.2022

Eduron pitkäaikaisimpia asiakkaita ovat kaupunkilaiset jotka tarvitsevat apua arkeensa. Tänä syksynä Eduron palvelut laajentuvat kotihoidon tukipalveluin. Kotihoidon tukipalvelut tarjoavat arvonlisäverotonta palvelua Rovaniemen kaupungin asiakkaille, joilla on toimintakyky alentunut.

Palvelu on suunniteltu heille, jotka asuvat kotona, mutta tarvitsevat tukea arjen askareissa. Jokaiselle palvelun sisältö muotoillaan keskustellen yksilöllisesti palvelusopimuksen ja -suunnitelman pohjalta. Käynnit aikataulutetaan arkipäiviin klo 8-16 välille. Palvelu ei sisällä hoiva-apua tai lääkinnällisiä palveluita.

Kotihoidon tukipalveluita ovat:  

  • Kauppa-asiointipalvelu
  • Pihatyöt (käsilumityöt, haravointi, nurmikon leikkaus)
  • Polttopuiden teko

Arvonlisäverottomat sosiaalipalvelut ovat tarkoitettu henkilöille, jotka heikkokuntoisuudesta, vammasta, toipilasajasta, perhetilanteesta, toimintakyvyn-alenemisesta, rasittuneisuudesta, sairaudesta tai muusta henkilökohtaisesta syystä johtuen eivät pärjää yksin jokapäiväisten askareiden kanssa. Ensimmäisellä tapaamiskerralla teemme palvelutarpeen arvioinnin asiakkaan oikeudesta palveluun, palvelusopimuksen sekä käymme läpi Eduron tietosuojaselosteen ja omavalvontasuunnitelman.

Asiakas voi lisäksi hakea kotitalousvähennyksen tästä palvelusta verottajalta seuraavasti:

A. Jos ilmoitat tiedot verokortille, saat edun vähennyksestä heti.

B. Jos ilmoitat tiedot veroilmoitukseen, vähennys huomioidaan myöhemmin jäännösveron tai veronpalautuksen määrässä.

Ota yhteyttä
Marjo Väisänen
Työvalmentaja
040 662 0597

Viimeisimmät ajankohtaiset

Skip to content