fbpx

Eduron palveluihin on mahdollista tutustua viikoittain

15.4.2024

Eduro säätiö järjestää ohjattuja tutustumisia palveluihin ja työ-ja oppimisympäristöihin viikoittain. Toiminnasta kiinnostuneille esitellään kaikki Kairatien ja Jaakonkadun toimipisteiden palvelut: miten niihin ohjaudutaan, mitä palvelu sisältää ja kenelle se on tarkoitettu. Esittelyjen odotetuin ja mieluisin osuus on kurkkaus työ- ja oppimisympäristöihin. Työvalmentajat kertovat esimerkein mistä toimintapäivät voivat koostua ja mitä mahdollisuuksia uusien taitojen oppimiseen Edurolla on. Tutustumiskierroksilla on mahdollista kysyä tarkemmin työvälineistä ja nähdä omin silmin käytettävissä olevat työkalut ja tilat.

Viime vuosina toteutettuun uudistuneeseen ilmeeseen ja palveluiden ryhmittelyihin esittelyt myös paneutuvat. Eduron palvelut on jaettu Tiimiöön, Voimioon ja Toimioon, sen mukaan mikä on asiakkaan tavoite: osallisuuden lisääminen ja arjen tukeminen, työkyvyn lisääminen- ja arviointi vai työllistyminen. Uudistuksen kautta käyttöön tulleet värit ovat käytössä palveluiden ja ryhmien kuvauksissa.

Jokainen esittely päättyy mahdollisuuteen kysyä lisätietoa ja siihen kannustetaan myös esittelyjen aikana. Tutustumisiin osallistuneet ovat kokeneet yleisten esittelyjen madaltavan kynnystä osallistua, sillä palveluita esitellään hyvin yleisellä tasolla. Asiakkaat ovat saaneet pohtia toiminnan soveltuvuutta itselleen ja mikäli hakeutuminen Eduron palveluihin ei ole ajankohtaista on tutustumisen avulla voitu asettaa tavoitteita lähitulevaisuuteen.

Tutustumisten aikataulu koko keväälle on jo julkaistu sivulla eduro.fi/tutustumiskaynti-eduroon/

Linkit etäesittelyihin löydät myös linkin takaa.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Skip to content