fbpx

Jotain uutta, jotain vanhaa

25.1.2023

Alkanut vuosi tuo monelle organisaatiolle muutoksia, mukaan lukien Eduro-säätiölle. Koko Eduron olemassaolon ajan säätiö on tuottanut sosiaalipalveluita Rovaniemen kaupungille. Nyt yhteistyökumppani on näiden palveluiden osalta Lapin hyvinvointialue.

Muutoksen tuulet tuovat Eduron tuottamat sosiaalipalvelut tunnetuiksi koko Lapin alueella. Eduron Tiimiö tuottaa asiakkailleen monipuolista osallisuutta tukevaa palvelua, joka toimii ponnahduslautana yhteiskuntaan ja työelämään. Voimio tuottaa kuntoutuksellisia palveluja vahvistaen asiakkaiden voimavaroja kohti koulutusta ja työtä. Voimiossa edistetään työkykyä, rakentaen polkuja asiakkaiden omien vahvuuksien ja voimavarojen mukaan.

Eduron yhteistyö Rovaniemen kaupungin kanssa jatkuu edelleen. Työllisyyspalvelut on pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa on rakennettu työllistymisen mahdollisuuksia huomioiden asiakkaiden mielenkiinnon kohteet ja vahvuudet. Eduron Toimiossa vahvistetaan osaamista työelämälähtöisesti sekä työllistetään vastuullisesti.

Eduro-säätiö on yhteiskuntavastuullinen yritys, jossa muutokset tuovat myös mahdollisuuksia tarjota asiakkailleen entistä monipuolisempia ja laadukkaampia palveluita. Hyvä asiakaspalvelu Edurossa rakentuu oikea-aikaisista aidosti asiakaslähtöisistä sekä joustavista arkeen, yhteiskuntaan ja työelämään johtavista palveluista ja palvelukokonaisuuksista. Eduron ammattilaisten osaaminen hyödynnetään näiden palvelukokonaisuuksien tuottamiseen. Palveluja tuotetaan Edurossa kaikkia asiakkaita kuunnellen.

Riitta HarmanenRiitta Harmanen
Eduro-säätiön toimitusjohtaja

Viimeisimmät ajankohtaiset

Skip to content