fbpx

Nuorten työpajatoiminnan valtionavustus mahdollistaa Eduro-säätiön Startti-valmennuksen jatkumisen

3.5.2023

Eduro-säätiön Startti-valmennus on nuorten työpajatoimintaan suunnatun rahoituksen avulla mahdollistettua toimintaa. Eduro-säätiö on saanut valtionavustusta nuorten työpajatoimintaan nyt myös vuodelle 2023.

Startti-valmennus perustuu vapaaehtoisuuteen ja se on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille. Valmennuksen tavoitteena on tukea nuorten sosiaalista vahvistumista sekä polkuja kohti opintoja ja työelämää. Startti-valmennus on tavoitteellista ja suunnitelmallista toimintaa, jonka sisältö ja kesto suunnitellaan yhdessä nuoren kanssa. Startti-valmennuksen sisältö painottuu Nuorakka nuorten pajalla olevaan ryhmätoimintaan tai Eduro-säätiön muissa työ- ja oppimisympäristöissä tapahtuvaan työtaitoja ja osaamista vahvistavaan työtoimintaan. Startti-valmennuksen avulla vahvistetaan nuorten osallisuutta, opiskeluvalmiuksia sekä työelämätaitoja. Nuorakan startti-valmennus pohjautuu TUVAn (tutkintoon valmentava koulutus) mukaisiin sisältöihin ja valmennuksesta on mahdollista saada osaamistodistus.

Nuoret ovat antaneet hyvää palautetta Eduro-säätiön toteuttamasta nuorten työpajatoiminnasta. Alla tulokset vuonna 2022 tehdystä Sovari-sosiaalisen vahvistumisen -kyselystä.

Startti-valmennukseen voi hakeutua matalla kynnyksellä ottamalla yhteyttä Startti-valmennuksen yksilövalmentaja Tanjaan.  Palvelu on nuorille maksutonta.

Yhteyshenkilö:
Tanja Räisänen
0447396613
tanja.raisanen@eduro.fi

 

 

Viimeisimmät ajankohtaiset

Skip to content