fbpx

Palveluohjaaja, Eduro-säätiö sr, Rovaniemi

Kiinnostaako Sinua mielenkiintoinen ja vastuullinen työ ihmisten parissa osaavassa ja yhteisöllisessä Eduro-säätiössä? Nyt Sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan innovatiiviseen ja monipuoliseen joukkoomme.

Työn kuvaus

Kiinnostaako Sinua mielenkiintoinen ja vastuullinen työ ihmisten parissa osaavassa ja yhteisöllisessä Eduro-säätiössä? Nyt Sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan innovatiiviseen ja monipuoliseen joukkoomme.

Me Edurolla edistämme asiakkaiden työ- ja toimintakykyä, osallisuutta ja työllistymistä yksilövalmennuksen sekä työ- ja oppimisympäristöissämme tapahtuvan työ- ja ryhmävalmennuksen avulla.

Haemme nyt määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen INEEN – ohjaus palveluihin -hankkeeseen palveluohjaajaa, jonka tehtävänä on rakentaa hankkeen asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia palvelupolkuja kohti opintoja ja/tai työtä. Palveluohjaaja osallistuu asiakasprosessien kehittämiseen sekä verkostotyöhön. Palveluohjaajan tehtävänä on saatella asiakas oikea-aikaisten palveluiden piiriin, rakentaa asiakkaan palvelutarpeiden mukainen verkosto ja varmistaa niihin kiinnittyminen.

INEEN – ohjaus palveluihin -hanke on Euroopan unionin rahoittama hanke (ESR+), missä tavoitteena on kehittää pitkään työttömänä olleiden tarpeisiin palvelukokonaisuus, joka tunnistaa kohderyhmän tarpeet, hahmottaa tarpeisiin vastaavat palvelupolut ja auttaa asiakkaat palveluiden piiriin yhteistyössä viranomaisten ja palveluntuottajien kanssa. Hankkeen aikana rakennetaan toimintamalli asiakaskohderyhmän palveluihin ohjaamiseksi, missä asiakkaan prosessissa mukana olevat tahot tunnistavat oman roolinsa asiakkaan palveluprosessissa. Toimintamallin tarkoituksena on turvata katkeamattomat palvelupolut heikoimmassa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille hyödyntämällä palvelujärjestelmän olemassa olevia palveluita mahdollisimman kattavasti.

Hanke toteutetaan yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Paikka täytetään rahoituksen varmistuessa.

Hankkeen toteutusaika on 1.10.2023-30.9.2026.

Odotamme sinulta

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. kuntoutuksen ohjaaja, sosionomi, sosiaalityöntekijä)
 • innovatiivista ja joustavaa työotetta
 • kehittämismyönteistä asennetta
 • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Katsomme eduksi palvelu- ja etuusjärjestelmän tuntemuksen sekä osaamisen pitkään työttömänä olleiden ohjaamisesta.

Lisäksi arvostamme

 • innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön
 • organisointikykyä
 • laajojen kokonaisuuksien hallintaa

Tarjoamme Sinulle

 •  viihtyisän työympäristön ja loistavat työkaverit
 • aidosti merkityksellisen ja vastuullisen työn
 • moniammatillisen tiimin ja esimiehen tuen
 • kattavat henkilöstöedut: mm. työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työyhteisön virkistystoiminnan

Hakuaika päättyy:

Hakuohjeet
Hakemuksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen rekry@eduro.fi ja tunnuksella ”Palveluohjaaja”.

Lisätietoja voit kysyä
Maaria Välitorppa
044 792 4338
maaria.valitorppa@eduro.fi

Skip to content