fbpx

Palveluohjaaja

Työn kuvaus

Kiinnostaako Sinua mielenkiintoinen ja vastuullinen työ ihmisten parissa osaavassa ja yhteisöllisessä Eduro-säätiössä? Nyt Sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan innovatiiviseen ja monipuoliseen joukkoomme.

Me Edurolla edistämme asiakkaidemme työ- ja toimintakykyä, osallisuutta ja työllistymistä yksilövalmennuksen sekä työ- ja oppimisympäristöissämme tapahtuvan työ- ja ryhmävalmennuksen avulla.

Haemme nyt määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen INEEN – ohjaus palveluihin -hankkeeseen kahta palveluohjaajaa, joiden tehtävänä on rakentaa hankkeen asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia palvelupolkuja kohti opintoja ja/tai työtä. Palveluohjaajat osallistuvat asiakasprosessien kehittämiseen sekä verkostotyöhön. Palveluohjaajien tehtävänä on saatella asiakas oikea-aikaisten palveluiden piiriin, rakentaa asiakkaan palvelutarpeiden mukainen verkosto ja varmistaa niihin kiinnittyminen.

INEEN – ohjaus palveluihin -hanke on Euroopan unionin rahoittama hanke (ESR+), missä tavoitteena on kehittää pitkään työttömänä olleiden tarpeisiin palvelukokonaisuus, joka tunnistaa kohderyhmän tarpeet, hahmottaa tarpeisiin vastaavat palvelupolut ja auttaa asiakkaat palveluiden piiriin yhteistyössä viranomaisten ja palveluntuottajien kanssa. Hankkeen aikana rakennetaan toimintamalli asiakaskohderyhmän palveluihin ohjaamiseksi, missä asiakkaan prosessissa mukana olevat tahot tunnistavat oman roolinsa asiakkaan palveluprosessissa. Toimintamallin tarkoituksena on turvata katkeamattomat palvelupolut heikoimmassa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille hyödyntämällä palvelujärjestelmän olemassa olevia palveluita mahdollisimman kattavasti.

Hanke toteutetaan yhteishankkeena Rovaniemen kaupungin työllisyyspalveluiden kanssa. Palveluohjaajat tulevat osaksi moniammatillista ja organisaatiorajat ylittävää hanketiimiä.

Hankkeen toteutusaika on 1.10.2023-30.9.2026.

Odotamme sinulta

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. kuntoutuksen ohjaaja, sosionomi, sosiaalityöntekijä)
 • innovatiivista ja joustavaa työotetta
 • kehittämismyönteistä asennetta
 • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Katsomme eduksi palvelu- ja etuusjärjestelmän tuntemuksen sekä osaamisen pitkään työttömänä olleiden ohjaamisesta.

Lisäksi arvostamme

 • innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön
 • organisointikykyä
 • laajojen kokonaisuuksien hallintaa

Tarjoamme Sinulle

 • viihtyisän työympäristön ja loistavat työkaverit
 • aidosti merkityksellisen ja vastuullisen työn
 • moniammatillisen tiimin ja esihenkilön tuen
 • kattavat henkilöstöedut: mm. työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työyhteisön virkistystoiminnan

 

Tarkemmat tiedot

Työsuhde
Kokoaikatyö
Työn jatkuvuus: Määräaikainen 30.9.2026 asti
Hankkeen toteutusaika 1.10.2023-30.9.2026
Hakuaika päättyy:

AVAINTES

Työkieli: suomi
Yritys: Eduro-säätiö sr (1508035-7)
Kairatie 75, 96190 ROVANIEMI

 

Yritys

Eduro-säätiö sr (1508035-7)

Kuka tahansa voi päätyä tilanteeseen, jossa merkityksellinen elämä vaatii rohkean askeleen uuteen suuntaan. Eduro on eettistä palvelutehtävää toteuttava säätiö, joka auttaa kumppaneitaan niiden yhteiskuntavastuullisuutta edistävässä toiminnassa. Eduro on hyvinvoinnin edistäjä ja suunnannäyttäjä.

Yhteiskunnallisena toimijana meidän on Edurossa jatkuvasti oltava vuorovaikutuksessa meitä ympäröivän muuttuvan yhteiskunnan kanssa. Eettisesti toimivana säätiönä meidän on vastattava uudistumishaasteeseen sekä kohdistettava huomiomme ihmisten syrjäytymiseen, eriarvoistumiseen, digitalisaatioon ja työntekijöiden saatavuuteen. Me Edurossa annamme tukea ja ohjausta, jota ihminen tarvitsee päästäkseen eteenpäin elämässä.

Eduro vie eteenpäin.

 

Yhteystiedot

Maaria Välitorppa
puh. 044 792 4338
maaria.valitorppa@eduro.fi

 

Hakuohjeet

Hakemuksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)eduro.fi ja tunnuksella ”Palveluohjaaja”.

Lisätietoja Eduro-säätiöstä löydät www.eduro.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö
Maaria Välitorppa
puh. 044 792 4338
maaria.valitorppa@eduro.fi

Skip to content