fbpx

Ryhmävalmentaja

Eduro on yhteiskunnallinen hyvinvointia edistävä säätiö. Me Eduro-säätiöllä toimimme työelämän tiennäyttäjänä. Tarjoamme tukea hyvinvoinnin edistämiseen ja työllistymiseen monipuolisten osallisuus, kuntoutus- ja työllisyyspalvelujen muodossa.

Eduro tuottaa Lapin hyvinvointialueelle sosiaali- ja vammaispalveluita, ja haemme osaavaan joukkoomme ryhmävalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Ryhmävalmentajan tehtävänä on ohjata ryhmiä, joiden tavoitteena on joko lisätä asiakkaan elämänhallintaa ja hyvinvointia tai toteuttaa työtoimintaa ryhmämuotoisena. Ryhmävalmennus on suunnitelmallista, tavoitteellista ja ohjattua toimintaa, joiden kautta voidaan lisätä asiakkaan elämänhallintaa, hyvinvointia ja työelämävalmiuksia. Valmennuksen sisällöt voivat koostua esim. asiakkaan hyvinvointiin, osallisuuteen, mieleen, arkeen, taitoihin tai kehoon liittyvistä asioista. Ryhmämuotoinen työtoiminta tarjoaa puolestaan valmentautujalle käytännönläheisen tavan oppia ammattitaitoa mielekkäiden työtehtävien avulla.

Ryhmävalmentajan tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka kestää 30.9.2026 saakka. Toivomme, että voit aloittaa työn mahdollisimman pian.

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle

  • tilaisuuden tehdä merkityksellistä työtä, johon saat kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
  • laajennetun työterveyshuollon
  • lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot Avainta ry:n työehtosopimuksen mukaisesti
  • koulutusmyönteisen työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi
  • työtehtävän työnantajalla, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää Sinulta:

  • soveltuvaa tutkintoa esim. lähihoitaja, sosionomi, sairaanhoitaja, kuntoutuksen ohjaaja, toimintaterapeutti, restonomi tai suoritat jotain em. tutkinnosta monimuoto-opintoina
  • työkokemusta ryhmien ohjauksesta
  • riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme
  • tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

Huomioithan, että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö jotain kysyttävää? Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pirjo Palojärvi puh. 040 185 1532 tai pirjo.palojarvi@eduro.fi

Sovittaessa myös osa-aika-aikainen

Tarkemmat tiedot

Työsuhde
Kokoaikatyö
Määräaikainen, palvelussuhteen kesto yli 12 kuukautta
Määräaikaisuuden syy: 30.9.2026 saakka
Työ alkaa mahdollisimman pian
AVAINTES
1
Kairatie 75, 96190 Rovaniemi

Hakuohjeet

Hakemukset lähetetään osoitteeseen: rekry@eduro.fi

Palojärvi Pirjo, palvelupäällikkö
040 185 1532
pirjo.palojarvi@eduro.fi

Skip to content