fbpx

Suuntio jatkaa kehittämistyötä

6.10.2023

Kuva: (vas.) projektipäällikkö Tanja Javarus, kehittämisasiantuntija Elina Ylianttila, toimitusjohtaja Riitta Harmanen, projektipäällikkö Maaria Välitorppa ja digikoordinaattori Jukka-Pekka Micklin.

Suuntion syksy on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle ja syksy vie kohti uusia suuntia. Suuntio on Eduro-säätiön tutkimus- ja kehittämisyksikkö, jonka tavoite on tukea Eduro-säätiön perustyötä alueen heikossa työmarkkina-asemassa olevien parissa. Vuonna 2021 perustettu Suuntio on tehnyt aktiivista kehittämistyötä ja on omalla toimikaudellaan hallinnoinut jo neljää Esr-projektia, sisäisiä kehittämisprojekteja sekä tehnyt verkostoyhteistyötä ja osallistunut säätiön strategisen johtoryhmän työskentelyyn. Suuntion tavoitteena on tunnistaa osallisuuden ja hyvinvoinnin haasteita yhteiskunnassa, etsiä uusia ratkaisuja ja kehittää toimintaa tulevaisuuden toimintaympäristössä menestymiseksi.

– Kehittämistyö perustuu Eduro-säätiön strategiaan ja strategian johtotähtenä on löytää asiakkaillemme yhä parempia palveluratkaisuja ja vastata alati muuttuvan toimintaympäristön tarpeisiin, kertoo Suuntion puheenjohtaja Maaria Välitorppa. – Tänä vuonna päättyy viisi hanketta, kaksi uutta on käynnistynyt ja kumppaneiden kanssa valmistellaan kolmea uutta hanketta, Välitorppa jatkaa.

Lue lisää Suuntion työskentelystä, hankkeista sekä tutustu asiantuntijablogeihin.

 

 

Viimeisimmät ajankohtaiset

Skip to content