fbpx

Työhönvalmentaja, Kairatien toimipiste

Työn kuvaus

Eduro on yhteiskunnallinen hyvinvointia edistävä säätiö. Me Eduro-säätiöllä toimimme työelämän tiennäyttäjänä. Tarjoamme tukea työllistymiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen monipuolisten kuntoutus- ja ohjauspalvelujen muodossa.

Eduro tuottaa Kelalle TEAK palvelua, ja haemme osaavaan joukkoomme työhönvalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

TEAK eli työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus on suunnattu työikäisille asiakkaille, joilla on haasteita työelämään siirtymisessä. Kuntoutus toteutetaan joko työkokeiluna, työhönvalmennuksena tai näiden yhdistelmänä. TEAK palvelussa asiakas voi miettiä omaa väyläänsä työelämään siirtymiseen tai kuntoutuksen avulla voidaan selvittää myös soveltuvaa ammattialaa tai jäljellä olevaa työkykyä.

Työhönvalmentajana osaat löytää asiakkaiden työelämävahvuuksia ja rakentaa kumppanuuksia työelämän suuntaan. Tuet asiakkaitasi urasuunnittelussa, terveydentilalle soveltuvan työtehtävän löytämisessä ja siihen työllistymisessä sekä työssä jaksamisessa. Yksilöohjauksen lisäksi työnkuvaasi kuuluu ryhmien ohjausta ja yhteistyötä asiakkaan verkostojen kanssa. Tuet ja ohjaat asiakkaita myös työpaikoilla yhteistyössä työnantajien kanssa. TEAK palvelussa työskentelet tiiviissä yhteistyössä työparisi kanssa.

Työhönvalmentajan tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka kestää 31.12.2024 saakka. Toivomme, että voisit aloittaa työskentelyn helmikuun aikana.

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle

  •  tilaisuuden tehdä merkityksellistä työtä, johon saat kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
  • laajennetun työterveyshuollon
  • lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot Avainta ry:n työehtosopimuksen mukaisesti
  • koulutusmyönteisen työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi
  • työtehtävän työnantajalla, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta:

  • soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (sosionomi, sosiaalityöntekijä, sairaanhoitaja, kuntoutuksen ohjaaja, toimintaterapeutti, psykologi tai työfysioterapeutti) sekä Valviran laillistusta
  • vähintään 10 kk työkokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta, tai muusta vastaavasta työikäisten aikuisten ja nuorten työelämään tai opintoihin ohjaavasta työstä
  • ajokorttia
  • riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme
  • tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

Huomioithan, että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tarkemmat tiedot

Työsuhde
Kokoaikatyö
Työkieli: suomi
Määräaikainen, palvelussuhteen kesto 6 – 12 kuukautta
31.12.2024 saakka
Hakuaika päättyy:
Helmikuu 2024
AVAINTES
1
Yritys: Eduro-säätiö sr (1508035-7)
Kairatie 75, 96190 ROVANIEMI

 

Yhteystiedot

Pirjo Palojärvi
pirjo.palojarvi@eduro.fi
0401851532

 

Hakuohjeet

Hakemuksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)eduro.fi ja tunnuksella ”Työhönvalmentaja”.
Lisätietoja Eduro-säätiöstä löydät www.eduro.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa
palvelupäällikkö Pirjo Palojärvi
puhelin 040 185 1532
sähköposti: pirjo.palojarvi@eduro.fi

Skip to content