Suuntio-seminaari

16.6.2022 klo 9–16

Lapland Hotels Sky Ounasvaara

Suuntio-päivä kokoaa yhteen työelämäkuntoutuksen; sosiaali-, terveys- ja kuntoutus- sekä työllisyyspalvelujen toimialoilla toimivaa henkilöstöä ja tarjoaa heille verkostoitumisen lisäksi ajankohtaista tietoa oman työnsä tueksi. Suuntio-päivän tavoitteena on auttaa ja tiedottaa suurten rakenteellisten muutosten myllerryksessä kohtaavaa laaja-alaista asiantuntijajoukkoa, jonka tehtävänä on omalta osaltaan auttaa lappilaisia asiakkaita saamaan laadukkaita työelämään johtavia palveluja.

Aamupäivän aikana kuulemme hyvinvointialueen valmistelutyöstä vastaavien henkilöiden asiantuntemusta siitä, miten työmme asiakastasolla tulee muuttumaan vai tuleeko. Iltapäivällä taas kuulemme miten kunnille siirtyvät työllisyyspalvelut vaikuttavat meihin nyt ja tulevaisuudessa ja miten
kunnat valmistautuvat muutokseen. Seminaari järjestetään livetapahtumana ja webinaarina.

Live-seminaarin hinta on 135 € ja webinaarin hinta 65 €. Paikanpäälle Ounasvaaralle mahtuu 100 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen päättyy 8.6.2022. Paikan päälle mahtuu 100 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Skip to content