fbpx

Palvelut

Hyvinvointi- ja työelämäpalvelut

Jokaisen reitti työllistymiseen on erilainen. Olipa kyseessä sitten siipiään kokeileva nuori, työnhakija uusia haasteita etsimässä, maahanmuuttaja uudessa kulttuurissa tai erinäisten rajoitteiden takia osatyökykyinen, Eduro tarjoaa tukea työllistymisen reitin jokaisella askeleella.

Me Eduro-säätiöllä toimimme työelämän tiennäyttäjänä. Tarjoamme tukea työllistymiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen monipuolisten kuntoutus- ja ohjauspalvelujen muodossa.

Työkyky- ja kuntoutuspalvelut – Voimio

Työkykyä rajoittavat tekijät eivät ole automaattisesti eläköitymiskäsky ja voimmekin tukea voimavarojasi kohti työelämää ja opintoja kuntoutuksen sekä työkykyä edistävien palveluiden avulla. Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset kuntoutuksen suunnittelun ja työelämäkuntoutuksen palvelut. Työkyky- ja kuntoutuspalvelut sijoittuvat palveluvalikoimassamme Voimioon. Voimion palveluista löytyvät sekä nuorille, että aikuisille suunnatut palvelut ja palvelukokonaisuudet.

Hyvinvointipalvelut – Tiimiö

Hyvinvointipalvelut sijoittuvat palveluvalikoimassamme Tiimiöön. Palvelut ovat nuorille ja aikuisille, joiden ensisijainen tavoite ei ole työllistyminen, vaan hyvinvoinnin ja osallisuuden kokemusten lisääminen. Tiimiön henkilöstö koostuu sosiaali-, terveys- ja ohjausalan sekä muiden eri ammattialojen asiantuntijoista.

Työllistämispalvelut – Toimio

Eduron työttömille ja osatyökykyisille suunnatut palvelut edesauttavat työelämään pääsemistä ja selkeyttävät esimerkiksi uudesta ammatista haaveilevien tilannetta. Työllistämispavelut sijoittuvat palveluvalikoimassamme Toimioon, jonka palveluiden kautta saadaan osatyökykyisten kyvyt käyttöön sosiaalisesti vastuullisella tavalla. Toimio on uusi tapa työllistää ja työllistyä. Monipuoliset työ- ja oppimisympäristömme tarjoavat mahdollisuuden myös vahvistaa osaamistasi, mikä on yksi tämän päivän työllistymisen kulmakivistä.

Korttikoulutukset

Lupa- ja lyhytkorttikoulutusten avulla voit nopeasti täydentää ammattitaitoasi ja osaamistasi. Joskus työelämään pääsy voi olla pelkästä lupakortista kiinni.

Koulutuksia voidaan räätälöidä esimerkiksi yritysten tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi. 

Työnantaja- ja yrityspalvelut

Työnantaja- ja yrityspalveluista voit tilata palveluita tai tuotteita itsellesi tai yrityksellesi. Osaava henkilöstömme tarjoaa alihankintatöitä eri tuotanto- ja palvelualoille Rovaseudun alueella yrityksille, yhteisöille ja yksityisille asiakkaille.

Skip to content