fbpx

Ammatillinen etävalmennus

Ammatillinen etävalmennus on palvelu, jossa pääset harjoittelemaan digitaitoja, joita nykyisin tarvitsee jokainen. Saat ammattitaitoisten etävalmentajien tuella ajantasaisen tiedon ja taidot, joiden turvin voit suunnitella tulevaisuuden opintoja tai työelämään siirtymistä. Voit liittää ammatillisen etävalmennuksen osaksi muita Eduron palveluita tai voit osallistua vain ammatilliseen etävalmennukseen tavoitteidesi mukaisesti.

Ammatillinen etävalmennus on etätyöhön tai -opintoihin tähtäävien taitojen harjoittamista samalla kun hankit ammatillista osaamista. Työskentely tapahtuu etänä tai mahdollisuuksien mukaan voit aloittaa työskentelyn myös ohjatusti Eduron tiloissa. Tavoitteena on, että valmennuksen jälkeen sinulla on perusvalmiudet etä- ja monipaikkaisen työhön tai opintoihin osallistumiseen.

Valmennus on tarkoitettu työttömille ja nuorille henkilöille, jotka hyötyvät työpajaympäristössä tapahtuvasta osaamisen kehittämisestä.

Valmennuksen sisällöt ovat ammatillisen tutkintojen perusteiden mukaisia, eli voit saada valmennuksen jälkeen PAIKKO-osaamistodistuksen hankkimastasi osaamisesta. Todistuksella on helppo osoittaa sekä ammatillinen osaaminen että digitaitojen hallinta työnantajalle tai oppilaitokselle.

Ammatillista etävalmennusta on saatavilla media-alalle, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle sekä yleisiä opiskelu- ja työelämävalmiuksia sisältävä valmennus TUVAn mukaisesti. Voit valita alla olevan kalenterin mukaisista valmennuksista yhden tai useamman tavoitteistasi riippuen. Valmennuksessa hyödynnetään virtuaalista oppimisympäristö e-Dimoa sekä Discordia. Saat perehdytyksen järjestelmien käyttöön heti valmennuksen alussa.

Tulethan mukaan jos:
Olet kiinnostunut media-alan tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan valmennuksesta
Haluat harjoitella yleisiä opiskeluvalmiuksia
Haluat saada haltuun yleisimmät etätyön työkalut
Haluat saada todistuksen, jolla voit osoittaa mahdolliselle työnantajalle tai oppilaitokseen osaamistasi

Yhteyshenkilöt

 • Johannes Collins

  Työvalmentaja - Digi
  040 169 1007
  johannes.collins@eduro.fi

 • Eeva-Maija Hanninen

  Työvalmentaja
  044 734 8930
  eeva-maija.hanninen@eduro.fi

Toimion työllistämispalvelut

Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus – TEAK

Skip to content