fbpx

Digipalveluissa pääset kokeilemaan monipuolisia työtehtäviä niin digitaalisen kuin printtimedian muodoissa sekä kehittämään viestinnän ja visuaalisuuden taitoja. Harjaannut mainostuotteiden suunnitteluun, kehität graafista osaamistasi sekä visuaalisia viestinnän taitojasi.

Digin moniosaajaksi

Digipalveluissa saat monialaiset digitaaliset valmiudet. Voit vahvistaa olemassa olevia taitoja tai hakea kokonaan uusia taitoja. Oppimis- ja työtehtävät räätälöidään aina yksilöllisesti. On mahdollista tutustua useampiin osa-alueisiin tai keskittyä yhteen kokonaisuuteen. Digipalveluissa vahvistetaan osaamista opiskelulla ja erilaisilla työtehtävillä. Työt ja tehtävät räätälöidään jokaisen kykyjensä mukaan, eikä aikaisempaa osaamista tarvita. Digipalvelut koostuu median, viestinnän ja tietojenkäsittelyn osa-alueista (moduleista).

Digipalveluissa on mahdollista kehittää visuaalisia viestintätaitoja käytännössä, sillä oppimisympäristössä tehdään tilauksesta mm. mainosvideoita, kotisivuja, käyntikortteja, julisteita ja esitteitä. Opit myös tekemään omia projekteja, kuten valokuvausta, videokuvausta, taittotöitä, 3D-malleja sekä harjoittamaan viestintätaitoja sosiaalisessa mediassa.

 

Oppimisympäristön tunnistaminen:

https://www.paikko.fi/oppimisymparisto/digi/

Digipalveluiden sisällöt

Yhteyshenkilöt

 • Marko Juujärvi

  Työvalmentaja - Digi
  040 717 8388
  marko.juujarvi@eduro.fi

 • Jukka-Pekka Micklin

  Digikoordinaattori
  044 757 5198
  jukka-pekka.micklin@eduro.fi

 • Toni Välitorppa

  Digi- ja ryhmävalmentaja
  0408418292
  toni.valitorppa@eduro.fi

Skip to content