fbpx

INEEN-palveluohjaus

INEEN -hanke tarjoaa palveluohjausta työllisyyspalveluiden asiakkaille. Tavoitteena on selvittää, millaisten palveluiden ja tuen tarpeessa olet.

Palveluohjauksen aikana laaditaan realistinen suunnitelma työllistymisen, osaamisen vahvistamisen tai muun palvelutarpeen mukaisten palveluiden järjestämiseen yhdessä työllisyyspalveluiden kanssa. 

Palveluohjaus on osa INEEN-hanketta jota Eduro toteuttaa yhteistyössä Rovaniemen kaupungin kanssa

 

Palvelun sisältö

Palveluohjauksen alkaessa tehdään yksilöllinen tilanteen kartoitus jonka pohjalta luodun suunnitelman toteuttamiseen asiakas saa palveluohjaajan tuen ja osaamisen. Palveluohjaajan kanssa tehtävää työtä rytmittävät 3kk välein kolmikantakeskustelut asiakasvastaavan kanssa, jolloin tarkastellaan suunnitelmaa sekä sen toteuttamistoimenpiteitä. 

Asiakkaaksi hakeudutaan oman työllisyyspalveluiden asiakasvastaavan kautta. Varauskalenteriin pääset tästä. 

 

 

INEEN-palveluohjaajat

Tiina Rantalankila

Olen iloinen, rauhallinen ja kannustava sosiaalialan ammattilainen, täällä sinua varten! Koulutukseltani olen Sosionomi AMK sekä lähihoitaja, ja olen jo pitkään työskennellyt sosiaali- ja terveysalalla. Sanotaan, että vain muutos on pysyvää ja sen olen huomannut myös omassa elämässäni. Olen löytänyt uusia polkuja vuosien varrella, opiskellut aikuisiällä ja palannut takaisin kotiseudulleni pääkaupunkiseudun vilskeestä. Olisiko sinulla mielessä jokin asia, johon toivoisit muutosta elämässäsi? Voimme yhdessä pohtia sinun toiveitasi ja suunnitella polkuasi eteenpäin huomioiden voimavarasi. 

 

 

Marjo Kulppi-Kekkonen

Olen huumorintajuinen, iloinen, rauhallinen ja ymmärtäväinen sosiaalialan ammattilainen. Koulutukseltani olen sosionomi AMK,  neuropsykiatrinen valmentaja ja seksuaalineuvoja. Työkokemusta minulla on laajasti eri työtehtävistä sosiaalialalla. Olen työskennellyt kehitysvammaisten parissa sekä lastensuojelutyössä. Viimeiset vuodet olen toiminut Eduro-säätiöllä yksilövalmentajana. Nyt toimin palveluohjaajana INEEN-hankkeessa. Minä kuuntelen ja keskustelen. Autan, kannustan ja neuvon tarvittaessa. Autan yhdessä verkoston kanssa etsimään juuri sinulle sopivat ratkaisut. Tuen ja etsin kanssasi sinun polkuasi.

 

 

Yhteyshenkilöt

 • Marjo Kulppi-Kekkonen

  Palveluohjaaja, INEEN -hanke
  040 358 4045
  marjo.kulppi-kekkonen@eduro.fi

 • Tiina Rantalankila

  Palveluohjaaja, INEEN -hanke
  040 512 5893
  tiina.rantalankila@eduro.fi

 • Irina Strand

  Palveluohjaaja, INEEN -hanke
  044 024 4527
  irina.strand@eduro.fi

 • Sirpa Juotasniemi

  Palveluohjaaja, INEEN -hanke
  040 832 7585
  sirpa.juotasniemi@eduro.fi

Skip to content