fbpx

www.kuntoutushaku.fi

Työkykyyn, työllistymiseen tai opintojen etenemiseen liittyvät haasteet voivat tulla esille monissa eri elämänvaiheissa ja tilanteissa.

Haasteet ja niistä syntyvät kuntoutustarpeet voivat johtua sairastumisesta tai liittyä tapaturmaan, vammaan tai elämäntilanteeseen.  Tukea voi tarvita myös töihin paluuseen ja opintojen jatkamiseen sairauden tai kuntoutuksen jälkeen.

KAIKU – kuntoutushaku

www.kuntoutushaku.fi

Auttaa sinua löytämään tilanteeseen ja tarpeisiin sopivat kuntoutuspalvelut, jotta löytäisit polun kohti työelämää tai parempaa työkykyä.

 • Kuntoutushaku on digitaalinen, verkkoselainpohjainen palvelu.
 • Se kokoaa kaikki saavilla olevat työelämäkuntoutuksen palvelut yhdelle alustalle ja auttaa löytämään työ- ja toimintakykyä oikea-aikaisesti tukevat vaihtoehdot erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin.​​
 • Palvelu sisältää myös linkit palvelunjärjestäjien sivuille, antaa ohjeita palveluihin hakeutumiseen sekä mahdollistaa valintojen tallentamisen.​
 • Tarjoaa suoran linkin ko. palveluihin.

Kaiku- kuntoutushaku on kehitetty ESR – rahoitteisessa Toiminnallinen kuntoutusohjaus ja neuvonta työelämään – hankkeessa. Lisää hankkeesta voit lukea täältä.

 

                  

Yhteyshenkilöt

 • Toni Välitorppa

  Sivuston ylläpito
  040 841 8292
  toni.valitorppa@eduro.fi

Tulosta palvelun tuotekortti

Voimion palvelut

Työkykypalvelut

Kuntoutuspalvelut

Nuorten työpajatoiminta – Starttivalmennus

Oppimis- ja työelämävalmiuksia edistävä kuntouttava työtoiminta

Skip to content