fbpx

Nuorakka nuorten paja

Nuorakka nuorten pajalla pääset kokeilemaan mukavan ja sosiaalisen toiminnan kautta omia voimavarojasi. Voit tutustua koulutus- ja työvaihtoehtoihin Nuorakka Digin tai Nuorakka Luovan työtehtävissä. Nuorakassa nuoret ovat jokainen yksilöllisin tavoittein matkalla kohti työtä tai koulutusta.

Kehitä itseäsi

Nuorten työpaja toimii osoitteessa Jaakonkatu 3, 3.krs, 96200 Rovaniemi.

Nuorten työpajalla sinulle avautuu turvallinen ja rento ympäristö, jossa saat sisältöä päivääsi, tutustut muihin nuoriin ja opit uusia taitoja. Nuorten työpaja Nuorakan toiminta jakautuu Nuorakka Digin toimintaan sekä taidetta ja luovaa ilmaisua painottavaan Nuorakka Luovan toimintaan.

Nuorakka Digin työtehtävissä voit kehittää monipuolisesti digitaitojaan, laatia työnhaun asiakirjoja, harjoitella valokuvausta ja kuvankäsittelyä sekä perehtyä elektroniseen rakentamiseen. Myös 3D-mallintaminen, 3D-tulostus, pelaaminen ja musiikin tekeminen kuuluvat Nuorakan valikoimaan. 

Nuorakka Luovan sisältöjä on rakennettu vastaamaan ammatillisten perustutkintojen yhteisten tutkinnon osien (YTO) Taide- ja luova ilmaisu – kokonaisuuden sisältöjä, joita ovat mm. taidetyöskentely, ompelu- ja käsityöt tai esimerkiksi taidetuotteiden suunnittelu ja tuotteistaminen.

Nuorakan toiminnassa on mahdollista tutustua myös erilaisiin hyvinvointi-, harrastamis- ja kulttuuriaiheisiin aktiviteetteihin, kuten luonto- ja retkeilyryhmiin, sirkustaiteen tai vaikka keilaukseen.

Nuorakan palvelut

Nuorakka luova

Musiikin teko

kulttuuriosaaminen

Tuotteistaminen / tuotesuunnittelu

Ompelutyöt

Neuletyöt

Lankatyöt, solmeilu

Huovutus

Valokuvaus / kuvankäsittely

Nuorakka digi

Verkko pelaaminen

Sähköinen asiointi

Blogityöskentely

Vastuullisuus Internetissä / somessa

Digitaalinen pelaaminen

3D-tulostaminen

Elektroninen rakentaminen

Piirtopöytätyöskentely

Valokuvaus / kuvankäsittely

3D-mallinnus

Tietojenkäsittely

Skip to content