fbpx

Palkkatukityö

Sinulla voi olla mahdollisuus saada palkkatukea, jos TE-toimisto arvioi työttömyytesi johtuvan ammatillisen osaamisen puutteista ja palkkatukityö parantaa sinun ammatillista osaamistasi ja mahdollisuuksiasi työllistyä avoimille työmarkkinoille. Palkkatuetussa työssä olet työsuhteessa säätiöön ja TE-toimisto maksaa siitä palkkatukea säätiölle. TE-toimisto päättää tuen suuruuden ja keston tapauskohtaisesti.

Mikäli työttömyytesi on kestänyt yhtäjaksoisesti yli kahden vuoden tai olet ollut työttömänä 28 kuukauden aikana yhteensä 24 kuukautta, niin sinulla on mahdollisuus päästä palkkatukityöhön säätiölle. Säätiö tarjoaa palkkatukityömahdollisuuksia eri työ- ja oppimisympäristöissä, joista löydät lisätietoa täältä. Palkkatuetun työn rinnalla sinun osaamistasi vahvistetaan työelämälähtöisesti eli opitaan työtä tekemällä. Osaamisen vahvistamiseen voi sisältyä perustaitojen vahvistamisen ja työkokemuksen kerryttämisen lisäksi työelämävalmiuksien kehittäminen ja vahvistaminen sekä ammatillisen tutkinnon osien suorittaminen.

Mikäli kiinnostuit palkkatukityöstä, voit varata ajan alkuhaastatteluun www.eduro.fi Aikavaraus työllistämispalvelu. Lisätietoja palkkatukityöstä saat työ- ja yksilövalmentaja Esa Keskipoikela, puhelin 040 527 6594 / sähköpostilla esa.keskipoikla@eduro.fi tai työ ja työhönvalmentaja Eeva-Majja Hanninen, puhelin 044 734 8930 / sähköpostilla eeva-maija.hanninen@eduro.fi.

Palkkatukityöhön hakeudutaan TE-toimiston tai Rovaniemen seudun kuntakokeilun kautta. Lisätietoa palkkatukityöstä löydät Te-palveluiden sivulta:  Palkkatuki on tarkoitettu

Yhteyshenkilöt

  • Esa Keskipoikela

    Työ- ja yksilövalmentaja - Työpalvelut
    040 527 6594
    esa.keskipoikela@eduro.fi

Toimion työllistämispalvelut

Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus – TEAK

Skip to content