fbpx

Työkokeilu

Hakeudu työkokeiluun, jos työttömyytesi uhkaa pitkittyä tai haluat vahvistaa omaa osaamistasi työn ohella. Työkokeilun aikana sinua tuetaan työ- ja työelämätaitojen parantamisessa sekä työ- tai koulutuspaikan hakemisessa. Työkokeilu tapahtuu pitkälti työtä tehden säätiön eri työ- ja oppimisympäristöissä. Lisätietoa työ- ja oppimisympäristöistä täältä. Työkokeilujakson aikana kartoitetaan sinun osaamisesi, kiinnostuksesi kohteet ja henkilökohtaiset vahvuutesi, joita peilataan käytännön työtehtävissä työelämän vaatimuksiin. Mikäli työttömyytesi on kestänyt yhtäjaksoisesti yli kahden vuoden tai olet ollut työttömänä 28 kuukauden aikana yhteensä 24 kuukautta, niin sinulla on mahdollisuus päästä työkokeilun jatkoksi palkkatukityöhön säätiölle.

Mikäli kiinnostuit työkokeilusta, voit varata ajan alkuhaastatteluun www.eduro.fi Aikavaraus työllistämispalvelu. Lisätietoja työkokeilusta saat työ- ja yksilövalmentaja Esa Keskipoikela, puhelin 040 527 6594 / sähköpostilla esa.keskipoikla@eduro.fi tai työ ja työhönvalmentaja Eeva-Majja Hanninen, puhelin 044 734 8930 / sähköpostilla eeva-maija.hanninen@eduro.fi.

Työkokeiluun hakeudutaan TE-toimiston tai Rovaniemen seudun kuntakokeilun kautta. Lisätietoa työkokeilusta löydät Te-palveluiden sivulta: Työkokeilun käytännöt ja säännökset.

Yhteyshenkilöt

  • Esa Keskipoikela

    Työ- ja yksilövalmentaja - Työpalvelut
    040 527 6594
    esa.keskipoikela@eduro.fi

Toimion työllistämispalvelut

Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus – TEAK

Skip to content