Työ- ja oppimisympäristöt

Erilaisissa työ- ja oppimisympäristöissämme saat laaja-alaista käytännön tuntumaa erilaisiin työtehtäviin. Opit uusia taitoja tai kehität olemassa olevaa osaamistasi yhdessä tehden.

Meillä Edurolla toteutetaan tutkintojen perusteiden mukaista valmennusta. Työ- ja oppimisympäristömme ovat tunnistettu vaihtoehtoisiksi oppimisympäristöiksi useilta eri ammattialoilta. Valmennuksesi aikana kertyneestä osaamisesta on mahdollista saada PAIKKO osaamistodistus.

Huolto ja korjaus

Huollon ja korjauksen työ- ja oppimisympäristössä harjaannut huoltamaan ja korjaamaan arjen toimintoja helpottavia apuvälineitä. Osaamistasi voit kartuttaa myös henkilöautojen, pienkoneiden sekä keskiraskaan kuljetuskaluston huoltotöissä.

Digi

Digi yksikössä pääset kokeilemaan monipuolisia työtehtäviä niin digitaalisen kuin printtimedian muodoissa sekä kehittämään viestinnän ja visuaalisuuden taitoja. Harjaannut mainostuotteiden suunnitteluun, kehität graafista osaamistasi sekä visuaalisia viestinnän taitojasi.

Puu- ja työpalvelut

Puu- ja rakennusympäristö tarjoaa puitteet puusepän ja rakennustöiden tehtäviin. Pääset harjoittelemaan turvallista työstökoneiden käyttöä sekä tutustumaan puusepän ja pienrakentamisen tuotannolliseen työhön. Voit itse valmistaa puu- ja rakennusalan tuotteita sekä opetella pintakäsittelytekniikoita. Työpalvelut tarjoaa puitteet harjoitella teknisiä taitoja kiinteistönhuollon eri osa-alueilla sekä erilaisissa rakennuspalvelutehtävissä.

Puhdistuspalvelut

Puhdistuspalveluissa pääset kokeilemaan monipuolisia työtehtäviä sekä kehittämään omaa osaamistasi. Voit harjoitella sekä ylläpitosiivousta että perussiivousta.

Kuljetus

Kuljetuspalveluissa saat tuntuman kuljetustehtäviin aina henkilökuljetuksista tavaraliikenteeseen. Tarvittaessa pääset tutustumaan myös muihin ajotehtäviin.

Pakkaus ja postitus

Pakkaus ja postituksessa pääset tutustumaan verkkokaupan toimintaan ja tavaroiden logistiikkaan. Opit hoitamaan tilausten käsittelyä, keräilyä, pakkaamista ja tuotteiden postittamista.

Nuorakka nuorten paja

Nuorakka nuorten pajalla pääset kokeilemaan mukavan ja sosiaalisen toiminnan kautta omia voimavarojasi. Voit tutustua koulutus- ja työvaihtoehtoihin Nuorakka Digin tai Nuorakka Luovan työtehtävissä. Nuorakassa nuoret ovat jokainen yksilöllisin tavoittein matkalla kohti työtä tai koulutusta.

Luova

Luovassa työ- ja oppimisympäristössä kehität kädentaitojasi erilaisten tekstiilitöiden parissa. Voit myös toteuttaa luovuuttasi esimerkiksi valmistamalla kipsitöitä tai maalaamalla kuvataidetöitä mm akvarelli- tai akryylivärejä käyttäen.

Asiointi ja ohjaus

Asiointi ja ohjauspalveluissa pääset tekemään kotipalvelutyötä ja asiointipalvelutehtäviä. Pääset tutustumaan eri hoivaympäristöihin ja -tehtäviin esimerkiksi asiakkaan kotona tai asumisyksikössä. Opit hoivatyön avustavia tehtäviä sekä ihmisten kanssa työskentelyä.

Skip to content